All for Joomla All for Webmasters
single image

ГУМАТЕРМ ДООЕЛ извоз - увоз Скопје

Основана 2002 година. Почетоците се постепени но значителни, со оглед на специфичноста на материјалите и стоката која што ја нудиме. Постепеното запознавање на клиентите со разновидните можности кои ги имаат со примена на нашите материјали, не носи чекор напред. Малиот и недоволен продажен простор во 2004 година е преселен на атрактивна локација во центарот на градот во простории од 100м2. Секогаш се стремиме да ги задоволиме потребите на потрошувачите, изнаоѓајќи оптимално и евтино решение. Можеме да се пофалиме дека од отпочнувањето на фирмата па до денес, цените на материјалите постепено бележат намалувања, и во просек се намалени за преку 25%. Се со цел да се постигне меѓусебна доверба меѓу нас и нашите клиенти.


Повеќе информации     Контактирајте не!
Нашите производи
Материјалите се наменски и се применуваат во машинската индустрија, градежништвото, прехрамбената, хемиската индустрија, па се до домаќинствата. Инженерската пластика се повеќе се користи како замена за тешките и комплицирани метали и метални легури во машинството. Гумено-техничките производи исто така наоѓаат своја примена во гореспоменатите индустрии. Амбалажните материјали, кои се користат за заштита на стоката при нејзино складирање и транспортирање!


 Контактирајте не!