All for Joomla All for Webmasters
Фирмата ГУМАТЕРМ ДООЕЛ извоз - увоз Скопје е основана 2002 година. Почетоците се постепени но значителни, со оглед на специфичноста на материјалите и стоката која што ја нудиме. Постепеното запознавање на клиентите со разновидните можности кои ги имаат со примена на нашите материјали, не носи чекор напред. Малиот и недоволен продажен простор во 2004 година е преселен на атрактивна локација во центарот на градот во простории од 100м2.

 


Секогаш се стремиме да ги задоволиме потребите на потрошувачите, изнаоѓајќи оптимално и евтино решение. Можеме да се пофалиме дека од отпочнувањето на фирмата па до денес, цените на материјалите постепено бележат намалувања, и во просек се намалени за преку 25%. Се со цел да се постигне меѓусебна доверба меѓу нас и нашите клиенти.

 

 

 

 

 

 

.