All for Joomla All for Webmasters

Производи

 Дома / Производи

 

  • - Инжињерска пластика - Полиамид (PA6), Полиацетал(POM), Полиетилен(PE), Полипропилен(PP), Поливинилхлорид(PVC), Тефлон(PTFE), Фибер/Текстофен
  • - Гумено-технички производи   
  • - Микропореста гума и профили
  • - Тефлонски фолии
  • - Силиконски пластини и профили    
  • - Амбалажа за пакување   

Материјалите се наменски и се применуваат во машинската индустрија, градежништвото, прехрамбената, хемиската индустрија, па се до домаќинствата.
Инжињерската пластика нуди широки можности, и се повеќе се користи како замена за тешките и комплицирани метали и метални легури во машинството.
    
Гумено-техничките производи исто така наоѓаат своја примена во гореспоменатите индустрии.
Лепезата производи ја надополнуваат амбалажните материјали, кои се користат за заштита на стоката при нејзино складирање и транспортирање.