All for Joomla All for Webmasters

Амбалажа за пакување

 Дома / Производи / Амбалажа за пакување

Амбалажен материјал за пакување и заштита на стоката при транспорт

Од амбалажни материјали за пакување располагаме со: Рачна стреч фолија, Амбалажна меурчеста фолија, Амбалажна картон хартија, Меурчеста фолија со картон хартија, Пенаста фолија, Алуминиумска со меурчеста фолија.

 

 

 

 

 

 

 

.